x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe A născut lângă mormântul unei VRAJITOARE,din secolul XVIII. Ce s-a întâmplat după

A născut lângă mormântul unei VRAJITOARE,din secolul XVIII. Ce s-a întâmplat după

03 Ian 2015   •   15:55
A născut lângă mormântul unei VRAJITOARE,din secolul XVIII. Ce s-a întâmplat după

Gemma Grocott, o tânără din Marea Britanie care, anul trecut a născut lângă mormântul lui Molly Leigh, o vrăjitoare care trăit în secolul XVIII, a scăpat de închisoare, fiind iertată de judecător.

Scroll pentru video

Tânăra în vârstă de 20 de ani a fost condamnată la 12 luni de închisoare cu suspendare, în noiembrie, anul trecut, după ce a ascuns în sutien telefonul mobil furat de fratele ei. Poliţiştii au găsit însă dispozitivul, iar fata a fost pusă sub acuzare pentru complicitate la furt.

Gemma a pledat vinovată, fiind condamnată la 12 luni de închisoare cu suspendare. Deşi trebuia să meargă săptămânal la serviciul de probaţiune, ea a venit doar la o treime din întâlniri, astfel că risca să fie trimisă în spatele gratiilor. Totuşi, judecatorului i s-a făcut milă de ea şi i-a acordat o ultimă şansă de a-şi pune ordine în viaţă.

"Ai fost foarte, foarte aproape să ajungi la închisoare. Iţi mai dau o şansă", i-a spus judecătorul.

Gemma Grocott a devenit cunoscută în Marea Britanie după ce presa a relatat că a născut-o pe fiica ei chiar lânga mormântul lui Molly Leigh, o vrăjitoare, care a trait in secolul XVIII.

Conform Stoke Sentinel, toata lumea de la acea vreme prefera sa stea cat mai departe de Molly, deoarece o credeau responsabila pentru toate lucrurile inexplicabile care li se intamplau. Dupa moartea ei, in 1746, mai multi oameni au sustinut ca au fost vizitati de ea, motiv pentru care i-au dezgropat corpul, i-au infipt un tarus in inima si au ingropat-o la loc.

 


×