x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O adolescentă din Germania care mergea pe bicicletă şi butona mobilul s-a ciocnit cu... mașina poliției

O adolescentă din Germania care mergea pe bicicletă şi butona mobilul s-a ciocnit cu... mașina poliției

16 Iul 2017   •   17:30
O adolescentă din Germania care mergea pe bicicletă şi butona mobilul s-a ciocnit cu... mașina poliției

Mersul pe bicicletă în timp ce manevrezi telefonul mobil nu este o infracţiune în Germania, dar riscă să nu se termine prea bine dacă te loveşti de maşina poliţiei când îţi faci de lucru cu gadget-ul favorit, relatează duminică DPA. 

Poliţia dintr-un oraş german a informat că o adolescentă de 17 ani a intrat sâmbătă în maşina poliţiei cu bicicleta, în timp ce rula cu căştile la urechi şi se uita pe telefonul mobil. Tânăra a suferit răni minore, potrivit sursei citate. 

Un poliţist a observat modul nesigur în care adolescenta se deplasa pe bicicletă în timp ce se afla în patrulă şi a încercat să-i atragă atenţia dându-i flashuri cu farurile, claxonând sau conducând pe direcţia sa de deplasare. Nimic nu a reuşit totuşi să-i atragă atenţia fetei, până când aceasta nu a intrat cu bicicleta în maşina poliţiei. 

Potrivit poliţiei, pagubele produse în urma accidentului au fost de 600 de euro, dar nu se precizează care dintre cele două vehicule a avut de suferit, notează DPA.AGERPRES

×