x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O bătrânică a oprit un jaf în Marea Britanie: Le-a aplicat hoţilor o corecţie cu sacoşa!

O bătrânică a oprit un jaf în Marea Britanie: Le-a aplicat hoţilor o corecţie cu sacoşa!

08 Feb 2011   •   13:25
O bătrânică a oprit un jaf în Marea Britanie: Le-a aplicat hoţilor o corecţie cu sacoşa!
VIDEO - Luni, 7 februarie, în jurul orei 9:30, pe o stradă aglomerată din Northampton, Marea Britanie, un magazin de bijuterii a fost atacat de un grup de şase bărbaţi.

Aceştia purtau căşti de protecţie pentru a nu putea fi identificaţi şi au încercat să spargă vitrina magazinului cu baroase, pentru a fugi cu bijuteriile expuse. Angajaţii, în stare de şoc, încercau disperaţi să dea alarma şi să închidă panourile de protecţie, informează Northampton Chronicle & Echo, citat de antena3.ro.

Oamenii de pe stradă priveau cu uimire evenimentele care se desfăşurau în faţa lor, un cameraman din zonă a reuşit, chiar, să surprindă inedita tentativă de jaf.

Singura persoană care s-a gândit să intervină a fost o bătrânică, care a decis să rămână anonimă. Femeia stătea de vorbă cu două cunoştinţe pe stradă, când a văzut agitaţia. S-a hotărât în acel moment că nu poate permite hoţilor să jefuiască magazinul, a pus mâna pe sacoşă şi i-a împiedicat cum a putut mai bine.

Încurajaţi de îndrăzneala bătrânei, mai mulţi oameni au luat atitudine şi au reuşit să-l reţină pe unul dintre hoţi, în timp ce aceştia erau puşi pe fugă de "corecţia" aplicată de eroina de ocazie.

Pe lângă hoţul reţinut de mulţime, poliţia a reuşit să îi areste şi pe restul de cinci participanţi la jaful magaznului de bijuterii.

×