x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O femeie este în comă după o BANALĂ operație de rinoplastie. „Spitalul practic ne-a ținut ostatici pentru că n-am plătit toată suma”

O femeie este în comă după o BANALĂ operație de rinoplastie. „Spitalul practic ne-a ținut ostatici pentru că n-am plătit toată suma”

14 Noi 2018   •   21:59
O femeie este în comă după o BANALĂ operație de rinoplastie. „Spitalul practic ne-a ținut ostatici pentru că n-am plătit toată suma”

Laura Avila a plecat în Juarez, Mexic, alături de logodnicul său Enrique Cruz, pentru a se opera la nas. În Mexic, operația era mai ieftină. „Prețul, bineînțeles, comparat cu cel din SUA era mai puțin de o treime” a spus sora Laurei, Angie Avila.

Cuplul a ajuns la centrul de chirurgie plastică în jurul prânzului, pe 30 octombrie. Cruz a zis că un angajat a administrat anestezia, dar ceva rău s-a întâmplat. „Deveneam destul de supărat și îngrijorat pentru că nu m-au lăsat să o văd” a spus logodnicul.

Timp de opt ore, Avila a stat în acea cameră. Cruz a fost informat inițial că logodnicei i-a scăzut tensiunea și că nu o pot opera. Sora Laurei spune că „I-au injectat anestezic în coloana vertebrală, iar în loc să îi treacă prin corp, s-a dus direct în creier, care s-a umflat sever”. În final, doctorul din spitalul din Juarez a fost chemat la clinică. Cruz a zis imediat că vrea să o mute în spital. „Acum e partea în care ne-au zis << Că tot veni vorba, a suferit un stop cardiac >>” declară logodnicul.

„Spitalul practic ne-a ținut ostatici pentru că n-am plătit toată suma”, spune Angie Avila. Familia a reușit în final să o aducă pe Laura în Statele Unite, dar fără fișa medicală care era critică.

În câteva ore, doctorii din El Paso au dat vestea tragică. ”Au spus că a suferit daune cerebrale încât nu va mai fi niciodată Laura pe care o știam” a spus sora ei.

Familia trebuie acum să ia o decizie dificilă. Fie o decontectează de la aparate, fie va fi hrănită și va respira prin tuburi. „Ne-au spus că nu va mai putea niciodată să meargă, să mănânce sau să vorbească”, adaugă Angie Avila. Avocatul său, Larry Friedman, a zis că vor trage la răspundere clinica, la care nu s-a putut ajunge pentru un comentariu.

×
Subiecte în articol: rinoplastie terapie intensiva mexic