x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O fetiţă de 15 ani a fugit de acasă cu un bărbat de 37, pe care l-a întâlnit la BISERICĂ. Bărbatul şi-a părăsit PROPRIUL COPIL! (VIDEO)

O fetiţă de 15 ani a fugit de acasă cu un bărbat de 37, pe care l-a întâlnit la BISERICĂ. Bărbatul şi-a părăsit PROPRIUL COPIL! (VIDEO)

29 Oct 2013   •   19:04
O fetiţă de 15 ani a fugit de acasă cu un bărbat de 37, pe care l-a întâlnit la BISERICĂ. Bărbatul şi-a părăsit PROPRIUL COPIL! (VIDEO)

Cel mai urât coşmar pe care îl poate avea un parinte s-a materializat pentru o familie din Michigan. Fetiţa lor de 15 ani (Emily Lalinsky) a fugit de acasă cu un barbat de 37 ani (Robert Messer), fugarii lăsând în urmă un bilet în care scriau că ei sunt destinaţi să fie împreună şi nu se vor mai întoarce niciodată, pentru că vor fi judecaţi pe nedrept. Messer şi-a părăsit şi copilul, pe care îl avea în grijă, din prima casnicie.

Mama copilei spune că Messer era un prieten foarte apropiat familiei şi n-a dat niciun semn că ar avea astfel de sentimente pentru fata ei de 15 ani. Mai mult, bărbatul mai avea grijă şi de ceilalţi copii ai familiei, având un comportament decent şi grijuliu faţă de ei şi respectuos faţă de parinţii lor. Vestea că cei doi ar fi fugit împreună a venit ca un trăznet asupra părinţilor fetei, aceştia rugându-şi fiica, prin intermediul mass-media, să vină acasă, iar pe Messer s-o aducă înapoi în siguranţă, pentru ca price probleme sunt sau vor fi, le vor rezolva împreuna.

Fetiţa îşi cere scuze în bilet şi spune că-i pare rău pentru tot răul pe care poate l-a pricinuit părinţilor cu plecarea sa, însă îi roagă să înţeleagă şi să accepte, pentru ca nimic nu poate schimba situaţia, ei se iubesc şi vor rămâne împreună pentru totdeauna. În ciuda rugăminţilor copilei, părinţii au decis să reclame la Poliţie dispariţia acesteia, mai ales că e minoră. "Să vină acasă, vreau s-o văd teafără şi nevătămată şi orice situaţie o vom rezolva", spun părinţii, printre lacrimi fierbinţi.




×