x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O mireasă a vrut să-şi îndeplinească un vis şi să ajungă la nuntă cu elicopterul. A MURIT după ce aeronava s-a prăbuşit aproape de locul întâlnirii

O mireasă a vrut să-şi îndeplinească un vis şi să ajungă la nuntă cu elicopterul. A MURIT după ce aeronava s-a prăbuşit aproape de locul întâlnirii

06 Dec 2016   •   20:10
O mireasă a vrut să-şi îndeplinească un vis şi să ajungă la nuntă cu elicopterul. A MURIT după ce aeronava s-a prăbuşit aproape de locul întâlnirii
Sursa foto: facebook

Visul din copilărie al unei mirese de a ajungela nunta ei cu un elicopter s-a transformat într-o tragedie când s-a prăbuşit la mai puţin de doi kilometri de la locul întâlnirii. Rosemere do Nascimento Silva, în vârstă de 32 de ani, plănuia să-şi surprindă logodnicul, Udirley Damasceno, şi cei 300 de invitaţi, ajungând la recepţia dintr-o zonă rurală, din apropierea oraşului Sao Paulo, Brazilia.

Printr-o întorsătură dramatică a sorţii, elicopterul s-prăbuşit pe drum, iar mireasa, fratele ei, pilotul şi o femeie, care era fotograful oficial şi care era însărcinată în şase luni, au murit pe loc. Damasceno aştepta în faţa altarului şi nu avea nici cea mai mica idee despre ce plănuise iubita lui sau despre tragedie.

Poliţia şi investigatori ai accidentelor aviatice încearcă acum să stabilească cauzele exacte care au dus la prăbuşirea aeronavei. Ipotezele vizează acostarea unui copac din cauza ploii, a ceţii şi a norilor care au redus foarte mult vizibilitatea.

„Toate miresele au un vis, iar al ei a fost acela de a ajunge cu elicopterul la propria nuntă, fără ca nimeni să ştie”, a spus Carlos Eduardo Batista, unul dintre organizatori, citat de Mirror. Accidentul a fost descoperit când acesta a realizat că elicopterul nu a ajuns pe un teren de fotbal din apropiere. A dat un telefon şi i s-a confirmat că a decolat la ora stabilită. Au fost anunţaţi că un accident aviatic s-a produs aproape de ei, dar nu s-au gândit nicio clipă că poate fi vorba chiar de elicopterul în care se afla Rosemere.

Ginerele se afla în faţa altarului când pastorul i-a dat vestea cumplită. Tânărul a intrat în stare de şoc. 

Elicopterul avea permis de a zbura de la Agenţia Naţională de Aviaţie Civilă valabilă până la 1 februarie, cu o capacitate de trei persoane, fără pilot. Opt maşini de pompieri  au ajuns la faţa locului, dar nu s-a mai putut face nimic pentru a salva pasagerii.

Toată călătoria ar fi trebuit să dureze 15 minute.

×
Subiecte în articol: elicopter prabusit