x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O româncă dă în judecată o firmă din M.Britanie pentru că a făcut-o "să se simtă ca o prostituată"

O româncă dă în judecată o firmă din M.Britanie pentru că a făcut-o "să se simtă ca o prostituată"

14 Sep 2009   •   00:00

O angajată, originară din România, care susţine că o firmă de audit din M. Britanie i-a sabotat cariera şi că a făcut-o "să se simtă ca o prostituată", a intentat luni un proces cerând suma de 40 de milioane de lire sterline pentru persecutare, a scris Daily Mail în ediţia electronică.



Mihaela Popa (31 de ani) şi-a dat demisia în noiembrie 2006 din cadrul companiei PricewaterhouseCoopers după ce a suferit o cădere nervoasă. Ea susţine că a fost făcută să se "simtă ca o prostituată" cât timp a lucrat la sediile firmei din Londra şi din Chicago. Potrivit acesteia, un coleg i-a spus că "est-europencele sunt târfe" şi că era cunoscută la serviciu ca "Mihaela porno". Popa a pierdut procesele intentate companiei pentru discriminare rasială şi concediere nedreaptă.    Ea a lucrat în funcţia de contabil la PricewaterhouseCoopers unde câştiga 41.000 de lire sterline anual (circa 46.000 de euro). Ulterior, Mihaela Popa a fost dată afară de două bănci - UBS şi Credit Suisse. (MFM)
    
 

×
Subiecte în articol: externe