x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O româncă de 19 ani, vândută pentru 10.000 de euro în Germania

O româncă de 19 ani, vândută pentru 10.000 de euro în Germania

de Istvan Deak    |    18 Apr 2012   •   11:43
O româncă de 19 ani, vândută pentru 10.000 de euro în Germania

Caz socant pentru opinia publica din Germania: o tanara de 19 ani din Romania a fost cumparata pentru 10.000 de euro de la o firma de dame de companie si obligata sa se prostitueze.

Un german in varsta de 23 de ani trebuie sa raspunda acum in fata legii pentru acuzatiile de trafic de persoane, prostitutie si tentativa de omor. In cadrul procesului care a debutat ieri la Judecatoria Arnsberg, inculpatul a recunoscut ca a cumparat tanara in varsta de 19 ani, insa a negat faptul ca ar fi obligat-o sa se prostitueze. Mai mult, el se declara personajul pozitiv, precizand ca ar fi ajutat tanara sa scape din mainile traficantilor de carne vie si nu isi poate explica cum de romanca il acuza de tentativa de omor: 'Cred ca e doar geloasa, ca am avut relatii cu mai multe femei', a spus germanul.

Ce sustine fata
Victima a facut o scurta depozitie in fata instantei, in care a intarit informatiile din rechizitoriul procurorilor: "Imi mentin acuzatiile aduse invinuitului. Am fost pacalita sa vin in Germania. Mi s-a promis un loc de munca ca ospatarita. Apoi am fost obligata sa lucrez ca dama de companie in Frankfurt, Oldenburg, Dortmund si Paderborn. In luna august a anului trecut am fost cumparata de barbatul in varsta de 23 de ani. El m-a obligat sa ma prostituez pe strazi. Dupa cateva saptamani, am contactat-o pe mama mea din Romania. Ea a alertat politia. Asa am fost salvata si dusa la Dortmund. Dupa putin timp, am fost rapita de pe strada de barbatul de 23 de ani. M-a tras cu forta in masina si m-a dus inapoi in localitatea Werl. Dupa cateva zile mi-a administrat cu forta metadona', a spus fata.

Procesul continua
Pentru anchetatori ramane inca un mister cum a aflat barbatul de 23 de ani ca fata se afla in Dortmund si cum de, intr-un oras atat de mare, a gasit-o pe strada. Germanul a dezmintit partial depozitia victimei, mentionand ca tanara il sunase sa vina dupa ea si s-o ia din Dortmund. Procesul va continua la inceputul lunii mai cu o noua interogare a victimei.

×
Subiecte în articol: germania prostitutie romanca dortmund