x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O vegetariană şi-a încălcat regulile alimentare pentru a se răzbuna pe un animal

O vegetariană şi-a încălcat regulile alimentare pentru a se răzbuna pe un animal

20 Oct 2013   •   10:03
O vegetariană şi-a încălcat regulile alimentare pentru a se răzbuna pe un animal

Lauren Treacy, o studentă vegetariană de 20 de ani, a decis să-şi încalce regulile alimentare pentru a se răzbuna în urma unui incident neplăcut petrecut pe lacul Titicaca.

Lauren, aflată într-o vizită de trei luni în America de Sud, unde predă engleza, era la pescuit cu mai mulţi prieteni, când a prins un peşte piranha.

"Prinsesem vreo 10 peşti mici, pe care i-am aruncat înapoi, până să prind unul mare. Nu am văzut ce fel de peşte era şi când l-am apucat m-a muşcat de deget", a povestit studenta.

Muşcătura a fost una foarte puternică.

"A fost foarte durerors. Îmi atârna carnea de deget, umplusem barca de sânge şi eram în şoc", spune studenta, care, pentru a se răzbuna pe peşte a decis să-l mânânce, chiar dacă este vegetariană.

"Am simţit nevoia să muşc şi eu înapoi. A avut un gust destul de fad, am fost dezamăgită".

Studenta şi-a bandajat singură degetul, însă după două zile durerea a devenit insuportabilă, aşa că aceasta a mers la cel mai apropiat spital, aflat la 18 ore distanţă.

"Doctorii au fost şocaţi că nu am venit imediat. Mi-au pus copci şi m-au trecut pe antibiotice, pentru că rana se infectase", a mai spus aceasta. 

×
Subiecte în articol: dieta vegetariana piranha titicaca