x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Obama, lovit cu cotul în gură: 12 cusături

Obama, lovit cu cotul în gură: 12 cusături

27 Noi 2010   •   16:15
Obama, lovit cu cotul în gură: 12 cusături
Sursa foto: /Reuters

139750-2010-11-26t195123z-495851637-gm1e6br0ar701-rtrmadp-3-obama.jpgvideo

Barack Obama a avut nevoie de 12 cusături la buza superioară după ce a fost lovit cu cotul în timpul unui meci de baschet, liderul de la Casa Alba se afla pe terenul de joc alături de câţiva prieteni şi membri ai familiei.

Purtatorul de cuvânt al Casei Albe a declarat că Obama a fost lovit "din neatenţie" cu cotul de un partener de joc, având nevoie de 12 cusături, realizate de personalul medical din White House Medical Unit, Obama fiind anesteziat local.

Casa Albă nu a dezvăluit numele persoanei care a fost autoarea brutalităţii care l-a rănit pe Obama, dar presa americană a aflat că este vorba de Rey Decerega, angajat al Congressional Hispanic Caucus Institute.

Într-o declaraţie de presă, Decerega a spus că "am învăţat astăzi că preşedintele este atât un competitor dur, cât şi un atlet bun. Mi-a făcut plăcere să joc baschet cu el în această dimineaţă. Sunt convins că se va întoarce curând pe terenul de joc".

FoxNews precizează că Obama, în timpul liber, este un pasionat jucător de baschet, vineri, el a participat la mai multe meciuri desfăşurate la Ft. McNair, o bază militară din regiunea capitalei americane.

După incident, Obama "s-a odihnit" la Casa Albă, fără să participe la evenimente publice. Fotografii l-au surprins uitându-se pe geamul reşedinţei prezidenţiale, în timp ce Prima Doamnă, Michelle, împreună cu Sasha şi Malia, fiicele cuplului prezidenţial, primeau bradul de Crăciun ce urmează să fie amplasat la Casa Albă.

 

×
Subiecte în articol: barack obama