x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Gelozie maladivă: Un ofițer de poliție australian, acuzat că și-a ucis fostul iubit și pe încă un bărbat

Gelozie maladivă: Un ofițer de poliție australian, acuzat că și-a ucis fostul iubit și pe încă un bărbat

de Redacția Jurnalul    |    23 Feb 2024   •   11:15
Gelozie maladivă: Un ofițer de poliție australian, acuzat că și-a ucis fostul iubit și pe încă un bărbat

Un ofițer de poliție din Sydney a fost acuzat vineri de uciderea fostului său iubit și a unui alt bărbat, ambii dispăruți de câteva zile. Acuzația a venit după ce în casa iubitului polițistului a fost găsit sânge, relatează Reuters.

Ofițerul superior, în vârstă de 28 de ani, a fost arestat vineri dimineața după ce a intrat într-o secție de poliție din suburbia Bondi, situată pe plajă, a declarat poliția.

Ofițerul de poliție australian este acuzat de uciderea a doi bărbați dispăruți la Sydney Este vorba de fostul său iubit și un alt bărbat, ambii dispăruți de câteva zile. În casa iubitului a fost găsit sânge.

Poliția susține că ofițerul i-a ucis luni pe Luke Davies și Jesse Baird, cu care suspectul se întâlnea până în urmă cu câteva luni, și că a închiriat o dubă albă în acea seară pentru a scăpa de cadavre.

Baird era prezentator de televiziune la Network 10, iar partenerul său, Davies, era însoțitor de bord la Qantas, potrivit conturilor lor de pe rețelele de socializare.

O parte din bunurile lor însângerate au fost găsite miercuri dimineață într-o pubelă mare în suburbia de pe plajă Cronulla, a declarat poliția.

Aceasta a condus poliția la locuința lui Baird din zona Paddington din Sydney, unde au descoperit un singur glonț și o cantitate mare de sânge. Poliția a declarat că arma ofițerului, găsită într-un seif al poliției, se potrivea cu glonțul de la locul crimei.

O furgonetă albă a fost găsită vineri dimineață în Newcastle, la 115 km nord de Sydney.

„Este foarte important să localizăm cadavrele, nu doar pentru a afla cauza morții, ci și pentru a oferi răspunsuri familiei, deoarece aceasta este încă îndurerată”, a declarat inspectorul Daniel Doherty, inspector principal Daniel Doherty, în cadrul unei conferințe de presă.

Poliția a declarat că nu este sigur cum au fost uciși Baird și Davies. Există scene ale crimei în cel puțin alte două zone din Sydney.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: iubit ucis ofiter politie