x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Operaţie pe creier, transmisă live pe Twitter. 14 milioane de internauţi au urmărit intervenţia chirurgilor (VIDEO)

Operaţie pe creier, transmisă live pe Twitter. 14 milioane de internauţi au urmărit intervenţia chirurgilor (VIDEO)

11 Mai 2012   •   12:09
Operaţie pe creier, transmisă live pe Twitter. 14 milioane de internauţi au urmărit intervenţia chirurgilor (VIDEO)

Conducerea Spitalului din Houston, SUA, a pus in aplicare o idee inedita de marketing: a transmis live, pe Twitter, pentru 14 milioane de internauti o operatie pe creier a unei tinere de 21 de ani, scrie site-ul metro.co.uk.

Astfel, doctorii au postat, minut cu mint, comentarii despre procesul de extragere a unei tumori benigne, dar au postat si fotografii din timpul operatiei. Nu a lipsit nici interactivitatea, doctorii raspunzand intrebarilor curiosilor.

"Media este un mijloc important de comunicare, care ne ajuta sa demistificam procesul de operare al creierului. Scopul nostru este sa educam publicul, care poate vedea ceea ce se intampla in timpul unei operatii pe creier", a declarat chirurgul Dong Kim.

Operatia a fost realizata cu succes, iar pacientul a putut comunica la doar 15 minute dupa ce s-a trezit. "Am avut o conversatie foarte placuta si pacientul arata foarte bine", a mai spus Kim, dupa terminarea operatiei.

×