x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Operaţiunea "Stabor”: Bebeluş vândut pe 500 de euro

Operaţiunea "Stabor”: Bebeluş vândut pe 500 de euro

15 Mai 2008   •   00:00

Două cupluri de ţigani au fost arestate după ce s-a probat că au fost implicate în vânzarea, respectiv cumpărarea unui copil.



Două cupluri de ţigani au fost arestate după ce s-a probat că au fost implicate în vânzarea, respectiv cumpărarea unui copil, informează Il Giorno.

Copilul aparţine unuia dintre cupluri şi s-a născut în decembrie, la Niguarada. Mama lui este o tânără prostituată ţigancă. Împreună cu proxenetul ei, ea a fost de acord să vândă copilul. Cea care l-a cumpărat şi înregistrat legal, graţie unui document fals, a fost o altă tânără ţigancă şi concubinul ei. Aceştia se ocupau cu cerşitul şi au plătit 500 de euro pentru bebeluş.

Copilul a fost internat într-un centru de protecţie, iar părinţii, atât cei adevăraţi – Narcisa Nicolae (20 de ani) şi proxenetul ei, Leonard Nicolar (24 de ani), dar şi cei falşi – Mariana Bradu Lucan (38 de ani) şi Ion Lucan (32 de ani), au ajuns în închisoare.

Cei patru au fost reţinuţi în timpul unei acţiuni numită "Stabor”, a poliţiei italiene, în care 25 de persoane au fost arestate pentru că obligau 36 de copii din tabără Cascina Baraggiate să cerşească sau să se prostitueze.

×
Subiecte în articol: diaspora