x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Opt ani de închisoare pentru o femeie care s-a dat drept bărbat ca să culce cu altă femeie

Opt ani de închisoare pentru o femeie care s-a dat drept bărbat ca să culce cu altă femeie

13 Noi 2015   •   19:26
Opt ani de închisoare pentru o femeie care s-a dat drept bărbat ca să culce cu altă femeie

O britanică a fost condamnată, joi, la opt ani de închisoare pentru agresiune sexuală, după ce s-a dat drept bărbat pentru a se culca cu o prietenă "naivă şi vulnerabilă" întâlnită pe reţelele de socializare.

Gayle Newland, 25 de ani, şi-a întâlnit victima pe Facebook în 2011, folosind un pseudonim masculin şi îngroşându-şi vocea când cele două femei au început să aibă lungi convorbiri telefonice, transmite vineri AFP.

S-au întâlnit fizic după doi ani şi au avut circa zece raporturi sexuale, acuzata utilizând de fiecare dată o proteză peniană. În plus, îi cerea victimei să poarte o mască pe ochi sub pretextul că nu voia să fie văzută fiindcă făcuse o operaţie facială şi acest lucru o complexa. Victima, o persoană "naivă şi vulnerabilă", potrivit procurorului, şi-a dat în cele din urmă seama de înşelătorie scoţându-şi masca în timpul raportului sexual.

Gayle Newland, care locuieşte în Willaston (nord-vestul Angliei), s-a apărat spunând că victima îi cunoştea identitatea sexuală, ambele angajându-se în jocuri de roluri şi fantasme. Ca să fie mai convingătoare, a adăugat că nu şi-a bandajat niciodată sânii.

Nu a reuşit însă să îl convingă pe judecător, care a denunţat caracterul "obsesiv şi manipulator" al unei "tinere inteligente şi hotărâte". "Aţi avut acest comportament o perioadă lungă, în timpul căreia v-aţi jucat cu sentimentele victimei numai pentru propria satisfacţie sexuală şi fără nicio consideraţie pentru impactul devastator pe care îl putea avea asupra ei descoperirea adevărului", a spus judecătorul Roger Dutton.

×
Subiecte în articol: femeie care s-a dat drept barbat