x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ostatici, la Hillary

Ostatici, la Hillary

de Sînziana Stancu    |    01 Dec 2007   •   00:00

Un bărbat inarmat, pretinzănd că deţine arme şi o bombă lipită cu bandă adezivă de piept, a pătruns vineri la prănz in sediul de campanie din Rochester (New Hampshire) al candidatei pentru nominalizarea democrată la cursa pentru Casa Albă, Hillary Clinton.

TERORISM DE CAMPANIE

Un bărbat inarmat, pretinzănd că deţine arme şi o bombă lipită cu bandă adezivă de piept, a pătruns vineri la prănz in sediul de campanie din Rochester (New Hampshire) al candidatei pentru nominalizarea democrată la cursa pentru Casa Albă, Hillary Clinton. In momentul atacului, Hillary nu se afla acolo, ea fiind aşteptată, potrivit agendei sale electorale, in Virginia. O singură femeie cu un copil de 6 luni, a fost "graţiată" de atacator. Poliţia a instalat un post de comandă in apropierea biroului de campanie al lui Hillary.

Pănă la incheierea acestei ediţii, evenimentele erau in plină desfăşurare şi nu se cunoştea nimic despre identitatea teroristului, ci doar despre faptul că bărbatul luase doar doi ostatici. Birourile din zonă, precum şi cel al contracandidatului lui Hillary, Barak Obama, fuseseră evacuate.

×
Subiecte în articol: externe