x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Pablo Mari de la Arsenal, înjunghiat în atacul șocant petrecut în această seară într-un mall din Italia

Pablo Mari de la Arsenal, înjunghiat în atacul șocant petrecut în această seară într-un mall din Italia

27 Oct 2022   •   23:01
Pablo Mari de la Arsenal, înjunghiat în atacul șocant petrecut în această seară într-un mall din Italia
Sursa foto: Twitter BreakingItalyNews

Un bărbat înarmat cu un cuțit a înjunghiat cinci persoane în această seară în interiorul unui centru comercial din sudul orașului italian Milano, ucigând o persoană, informează presa italiană.

"Suntem cu toții șocați să auzim veștile îngrozitoare despre atacul din Italia, în urma căruia atât de mulți oameni au ajuns în spital, inclusiv fundașul nostru central Pablo Mari. Am luat legătura cu agentul lui Pablo, care ne-a spus că este în spital și nu este rănit grav.

Gândurile noastre se îndreaptă către Pablo și către celelalte victime ale acestui incident îngrozitor.", transmit reprezentanții clubului Arsenal

Poliția a arestat în urmă cu puțin timp un italian de 46 de ani suspectat de atac, a informat agenția de presă LaPresse.

Un angajat al unui supermarket a murit în drum spre spital, potrivit agenției de presă ANSA. Printre răniți se numără și fotbalistul spaniol Pablo Mari, care este împrumutat la clubul din Serie A Monza de la Arsenal, a informat Lapresse.

×
Subiecte în articol: atac milano injunghiat Pablo Mari arsenal