x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Pakistan - Trenuri ucigase

Pakistan - Trenuri ucigase

de Ana Ilie    |    14 Iul 2005   •   00:00

Cel putin 150 de persoane au murit si peste 1.000 au fost ranite in urma unui teribil accident feroviar, ieri dimineata, in Pakistan, insa acest bilant preliminar ar mai putea creste. Numarul mare de victime este determinat de faptul ca in accident au fost implicate trei garnituri de tren pline ochi cu pasageri.
Tragedia a avut loc marti dimineata, la ora locala 4:00, in gara Sarhad, aflata in apropiere de orasul Ghotki, si la 400 de kilometri nord-est de orasul Karachi.

Problemele au inceput in momentul in care trenul expres pentru Quetta, imobilizat in gara din cauza unor probleme tehnice, a fost lovit din spate de expresul de Karachi. Impactul a aruncat cateva vagoane pe o cale ferata vecina, pe unde trecea in acel moment expresul de Tezgam. 16 vagoane au fost lovite, si se pare ca la originea incidentului s-ar afla o greseala umana. La mai bine de cinci ore de la producerea accidentului, sute de pasageri erau prinsi intre fiarele contorsionate ale celor trei garnituri, iar televiziunile locale speculau ca bilantul mortilor poate creste la 300.

×
Subiecte în articol: externe