x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Incident la Palatul Buckingham. O persoană a demisionat în urma unor comentarii „inacceptabile"

Incident la Palatul Buckingham. O persoană a demisionat în urma unor comentarii „inacceptabile"

de Redacția Jurnalul    |    30 Noi 2022   •   17:30
Incident la Palatul Buckingham. O persoană a demisionat în urma unor comentarii „inacceptabile"

O persoană cu funcție la Palatul Buckingham a demisionat din cauza comentariilor „inacceptabile" făcute în timpul unei recepții organizate de regina consoartă, potrivit Sky News.

Ngozi Fulani, director executiv al Sistah Space, a declarat că a fost întrebată de către respectivul angajat de unde „a venit cu adevărat" în timpul unui eveniment desfășurat marți, la palat.

Fulani, care este de culoare, lucrează ca avocat pentru supraviețuitorii abuzurilor domestice.

„Luăm acest incident în serios și am investigat imediat pentru a stabili toate detaliile. În acest caz, au fost făcute comentarii inacceptabile și profund regretabile. Am luat legătura cu Ngozi Fulani în această privință și o invităm să discute personal toate elementele experienței sale, dacă dorește”, au anunțat reprezentanții Palatul Buckingham.

Totodată, persoana care a făcut comentariile s-a retras din funcția deținută.

„Între timp, persoana în cauză dorește să își exprime scuzele profunde pentru răul cauzat și s-a retras din rolul onorific cu efect imediat. Tuturor membrilor Casei li se reamintesc politicile de diversitate și incluziune pe care trebuie să le respecte în orice moment", au precizat reprezentanții Palatul Buckingham.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Palatul Buckingham demisie