x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Pare INCREDIBIL, dar e cât se poate de adevărat!". Ce s-a întâmplat cu o tânără care mergea săptămânal la solar

"Pare INCREDIBIL, dar e cât se poate de adevărat!". Ce s-a întâmplat cu o tânără care mergea săptămânal la solar

07 Noi 2013   •   11:46
"Pare INCREDIBIL, dar e cât se poate de adevărat!". Ce s-a întâmplat cu o tânără care mergea săptămânal la solar

Părinţii lui Lianne Gosling, în vârstă de 33 de ani şi mamă a doi copii, sunt revoltaţi din cauza faptului că medicii nu au depistat boala fetei lor mai devreme. Cu un an înainte să moară de cancer, din cauza unei aluniţe apărute deasupra sprâncenei, Lianne fusese văzută de un medic, însă acesta i-a spus că "aluniţa arată bine" şi a sfătuit-o să revină dacă sângerează sau dacă începe să aibă mâncărimi, scrie Daily Mail.

Lianne Gosling, 33 de ani, din Marea Britanie, a fost diagnosticată cu melanom malign în luna decembrie a anului trecut. După ce i-a fost îndepărtată aluniţa, medicii s-au aşteptat ca tânăra să-şi revină complet, însa boala s-a răspândit la organele interne, iar femeia a murit în spital, la finalul lunii trecute.

Prietenii femeii spun că Lianne mergea săptămânal la solar şi că acest fapt ar fi putut cauza apariţia melanomului malign.

Acum, părinţii tinerei vor sa traga un semnal de alarma si sa spuna tuturor ce risca persoanele care merg regulat la solar.

“Pare incredibil, dar e cat se poate de adevarat. Singura noastra fiica a murit din cauza acestor aparate de bronzat. Daca povestea pe care o spunem noi acum salveaza doar o singura viata, atunci moartea scumpei noastre Lianne nu a fost in zadar”, a spus tatal tinerei, Robert Gosling.

Lianne Gosling era mamă a doi copii.

×