x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Patrule într-un oraș pentru găsirea unei pisici care a căzut într-un rezervor cu substanțe chimice

Patrule într-un oraș pentru găsirea unei pisici care a căzut într-un rezervor cu substanțe chimice

de Redacția Jurnalul    |    13 Mar 2024   •   16:15
Patrule într-un oraș pentru găsirea unei pisici care a căzut într-un rezervor cu substanțe chimice

Autoritățile dintr-un oraș din Japonia au organizat patrule pentru găsirea unei pisici care a căzut într-un rezervor cu substanțe periculoase. Totodată, a fost emis un avertisment de sănătate, oamenii fiind sfătuiți să nu se apropie de animal. Substanțele din rezervor pot provoca boli grave.

Incidentul s-a produs duminică în orașul Fukuyama. Pisica a căzut într-un rezervor de substanțe chimice periculoase, dar a reușit să iasă și a dispărut, potrivit CNN. Animalul a fost înregistrat cu ajutorul camerelor de supraveghere în timp ce părăsește fabrica.

Rezervorul în care se află substanțele a fost găsită rupt, dar autoritățile spun că muncitorii nu au intrat în contact cu produsul din interior. Pisica a dispărut fără urmă și este căutată deoarece oamenii care o ating se pot îmbolnăvi.

Substanța „este dăunătoare pentru ochi, piele și sistemul respirator”, potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: pisica japonia