x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe PEDEAPSĂ GENERALĂ! PRESA, ruptă cu bătaia de forţele de ordine, la protestele din Kiev, Ucraina (VIDEO)

PEDEAPSĂ GENERALĂ! PRESA, ruptă cu bătaia de forţele de ordine, la protestele din Kiev, Ucraina (VIDEO)

03 Dec 2013   •   13:45
PEDEAPSĂ GENERALĂ! PRESA, ruptă cu bătaia de forţele de ordine, la protestele din Kiev, Ucraina (VIDEO)

Imagini de o violenţă ieşită din comun la protestele din Kiev, Ucraina. Un cameraman al Euronews este lovit cu bestialitate în cap de către un jandarm, barbatul prăbuşindu-se sub ploaia de bastoane. Aceeaşi soartă au împărtăşit-o şi alţi jurnalişti. Cameramanul avea legitimaţia la vedere şi se afla într-o zona cu mai mulţi jurnalişti, însă forţele de ordine n-au făcut discrimare între presă şi protestatari, aşa ca au luat toată lumea la bătaie. Iată imaginile.

Zeci de mii de manifestanţi proeuropeni au mărşăluit, duminică, în centrul Kievului, spre Piaţa Independenţei, în pofida interdicţiei autorităţilor. După ce s-au reunit în apropierea unui parc din centrul oraşului, manifestanţii s-au îndreptat în coloană către centru, arborând drapele ucrainene şi europene şi scandând sloganuri ostile preşedintelui Viktor Ianukovici. Ei au îndepărtat barajele metalice de securitate, instalate de forţele de ordine în Piaţa Independenţei, locul în care a avut loc "revoluţia portocalie" în 2004 şi unde manifestanţii au fost înlăturaţi violent de scutieri sâmbătă dimineaţă.

Scroll pentru video




×
Subiecte în articol: protest kiev proteste kiev ucraina