x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Familie cu tot cu câine, baricadată în dormitor de frica unei pisici însetate de răzbunare. A fost nevoie de intervenţia poliţiei

Familie cu tot cu câine, baricadată în dormitor de frica unei pisici însetate de răzbunare. A fost nevoie de intervenţia poliţiei

11 Mar 2014   •   17:15
Familie cu tot cu câine, baricadată în dormitor de frica unei pisici însetate de răzbunare. A fost nevoie de intervenţia poliţiei

O familie din oraşul american Portland a fost nevoită să se baricadeze în dormitor şi să apeleze la poliţie, după ce pisica lor "Lux", un motan himalayan de 10 kilograme, a luat-o razna şi a început o serie de atacuri.

Incidentul petrecut duminică seară a început când Lux, un motan cu antecedente violente, a zgâriat pe faţă copilul de şapte luni al familiei.

Tatăl i-a tras un şut motanului, declanşând apoi o criză de agresivitate din partea pisicii. Cuplul, cu tot cu bebeluş şi căţelul familiei s-a refugiat în dormitor, în timp ce motanul continua să vocifereze agresiv şi să scuipe la uşă.

Aceştia au declarat că de câte ori încercau să iasă, motanul îi ataca.

În cele din urmă, Lee Palmer, cel care lovise motanul, a sunat la poliţie pentru a cere ajutor.

"Este o situaţie deosebită. Motanul nostru şi-a pierdut cumpătul şi a început să ne atace. Este foarte, foarte, foarte, foarte agresiv", a spus Palmer potrivit înregistrării apelului la numărul de urgenţe.

Pe înregistrare poate fi auzit şi motanul mieunând agresiv.

Operatoarea, destul de amuzată, poate fi auzită întrebând dacă un poliţist se poate deplasa la faţa locului şi instruind apoi familia să nu iasă din dormitor până la sosirea agenţilor.

Poliţiştii au intrat în casă dotaţi cu un dispozitiv de prindere a câinilor. Lux a fost încolţit după frigider şi prins, apoi băgat într-o cuşcă.

"Pisica a rămas închisă în cuşcă şi lăsată în custodia familei. Ofiţerii au plecat de la locul faptei şi au continuat să lupte împotriva crimei în altă parte a oraşului", se arată într-o declaraţie glumeaţă a poliţiei din Portland.

Teresa, mama bebeluşului zgâriat de pisică, spune că situaţia poate părea amuzantă când este povestită, "dar nu şi atunci când o trăieşti". 

×
Subiecte în articol: pisica pisica agresiva motan