x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Plajă privată pentru căţei

Plajă privată pentru căţei

27 Aug 2009   •   00:00

Sharry şi Doc se joacă în nisip, Aaron se aruncă în piscină şi Caruso stă la umbră, totul petrecându-se pe o plajă amenajată pe malurile Tibrului, unde vin în această vară câinii din Roma pentru a scăpa de căldură, a relatat AFP.

"Aici, clienţii sunt căţeii. Proprietarii lor sunt doar invitaţi", a spus Aurora Donati, responsabila Satului Villa Bau, amenajat pe o suprafaţă de aproape 15.000 de metri pătraţi pe malurile Tibrului, în nordul capitalei italiene.

Pentru un tarif de patru euro pe zi şi o înscriere de 15 euro pe sezon, prietenul patruped poate să înoate în piscina cu dimensiuni olimpice (50 metri lungime, însă doar 50 de centimetri adâncime) sub supravegherea unor profesionişti şi să se răcorească la un duş. La sfârşitul zilei, ei pot face un traseu alături de un dresor, înainte de a primi o recompensă. O zi de vis pe care au vrut să o aibă, de la începutul lui iulie, 2.000 de animale.

În regiunea Romei şi în majoritatea locurilor din Italia, pe plajă este interzis accesul cu animalele de companie, în ciuda faptului că mai multe asociaţii cinologice au făcut petiţii pentru a combate această situaţie. Mai multe sute de animale domestice sunt abandonate în fiecare vară în timpul vacanţelor, potrivit asociaţiilor italiene pentru apărarea drepturilor animalelor şi a mediului. (MFM)

×
Subiecte în articol: externe