x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Podul principal peste râul Dnipro din Herson a fost distrus

Podul principal peste râul Dnipro din Herson a fost distrus

11 Noi 2022   •   12:01
Podul principal peste râul Dnipro din Herson a fost distrus
Sursa foto: Hepta

Podul principal peste râul Dnipro în Herson a fost distrus, potrivit unor imagini preluate de pe rețelele de socializare.

 

Podul principal peste râul Dnipro din regiunea ucraineană Herson a fost distrus, arată fotografiile și înregistrările video difuzate vineri pe rețelele de socializare.

Imaginile mai arată că forțele rusești au părăsit orașul, dar jurnaliștii nu au putut confirma informația din surse independente

Alexander Kots, un reporter al ziarului rusesc Komsomolskaia Pravda aflat în zonă, a anunțat că „în acest moment nu există trupe rusești pe partea cealaltă", potrivit CNN.

Kots a postat pe canalul său Telegram un videoclip cu podul Antonovski. Întreaga secțiune centrală a podului este distrusă.

„În spatele meu se află cele două travee prăbușite ale podului Antonivka. Probabil că au fost aruncate în aer în timpul retragerii grupului de forțe rusești de pe malul drept pe cel stâng sau de pe malul vestic pe cel estic”, a explicat Kots.

În ultimele zile, armata ucraineană a recucerit părți din regiunea Herson, iar Moscova a ordonat o retragere parțială din zonă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Herson pod distrus