x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Postul de preşedinte al Republicii Moldova, prezentat pe un site de locuri de muncă

Postul de preşedinte al Republicii Moldova, prezentat pe un site de locuri de muncă

04 Sep 2009   •   00:00

Potrivit site-ului de recrutări de personal, "candidatul trebuie să fie extrem de capabil, cu experienţă în condus ţări, dornic să rămână în istorie şi să se îmbogăţească doar din salariul pe care îl primeşte". Responsabilităţile postului includ organizarea şi conducerea de şedinţe, verificarea zilnică a bugetului statului, deplasări pe teren, posibilităţi de călătorii în străinătate.



Printre cerinţe se numără "abilitatea de a citi clar discursuri, experienţă de minim doi ani pe posturi din conducerea ţării, cunoştinţe de gramatică, cunoaşterea perfectă a limbilor română şi rusă, abilitatea de a vorbi cu accent moldovenesc, spirit de echipă, disponibilitate pentru relocare şi fizic plăcut", relatează Pro Tv Chişinău, citat de Mediafax.

Crearea unui mediu economic şi social care să stimuleze revenirea în ţară a moldovenilor din străinătate este o altă recomandare de pe site, iar ca aptitudini, viitorul preşedinte trebuie să cunoască "navigarea pe net, cunoştinţe word 2007, paint, solitaire şi black jack".

×
Subiecte în articol: externe