x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Povestea omului cu "jumatate de cap" (VIDEO)

Povestea omului cu "jumatate de cap" (VIDEO)

17 Feb 2012   •   18:34
Povestea omului cu "jumatate de cap" (VIDEO)

Pentru starea in care a ajuns da vina pe abuzul de droguri si alcool. Urma sa devina unul dintre "baietii rai" din cartier, dar viata l-a transformat intr-o senzatie pe internet, dupa ce a ramas fara jumatate de craniu in urma unui accident de masina.

Conform tabloidului german Bild, pentru care a acordat interviul postat pe youtube, Carlos "Halfy" (Juma') Rodriguez a fost grav ranit intr-un accident rutier in urma caruia, pentru a supravietui, doctorii au fost nevoiti sa-i extirpe o buna parte din creier si craniu.

Acum in varsta de 25 de ani, tragand cu nesat dintr-o tigareta impanata cu droguri, Carlos Rodriguez a povestit jurnalistilor germani cum s-a produs accidentul care l-a desfigurat.
La numai 14 ani, sub influenta narcoticelor si a alcoolului, a furat o masina impreuna doi dintre prietenii sai. Ruland cu viteza mare, a pierdut controlul volanului masina izbindu-se de un blocaj rutier format din dale de beton. A zburat prin parbriz si pur si simplu s-a infipt cu capul in asfalt. Pentru a-i asigura supravietuirea, doctorii au fost nevoiti sa-i elimine complet partea frontala a craniului, distrusa complet in accident, si sa-i refaca scalpul.

Dupa accident i-a fost imposibil sa continue studiile, singurul loc in care a fost acceptat a fost lumea interlopa, strada. De acolo a si fost arestat de catre politisti si acuzat de proxenetism, imaginea atasata dosarului sau, de veridicitatea careia multa lume se indoia, fiind cea care l-a facut celebru pe internet.

Cu destula vointa, Carlos si-a acceptat soarta, parand complet impacat cu situatia in care se gaseste: "Cred ca a fi in viata este un miracol. Imi place sa ma tund si chiar ma simt ca o vedeta atunci cand oamenii ma solicita pentru a face o poza alaturi de ei", a declarat el reporterilor.

E destul de incoerent in exprimare, de la mesajul cu caracter social in care, indicandu-se pe sine, Carlos indeamna oamenii sa nu consume droguri sau alcool atunci cand au de gand sa conduca, discursul sau sare fara ocolisuri la Barrack Obama, pe care il acuza de consum de droguri, face gesturi obscene si-si declara dragostea eterna pentru doamnele supraponderale.

×