x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Preot italian suspectat că a omis să spună la petreceri deocheate că este seropozitiv

Preot italian suspectat că a omis să spună la petreceri deocheate că este seropozitiv

22 Sep 2021   •   11:00
Preot italian suspectat că a omis să spună la petreceri deocheate că este seropozitiv

Un preot din Italia în vârstă de 40 de ani, aflat în arest la domiciliu pentru trafic de droguri, este bănuit că organiza petreceri deocheate cu 20-30 de participanți, la care ar fi omis să spună că este seropozitiv.

Don Francesco Spagnesi este un preot în vârstă de 40 de ani care săptămâna trecută a fost arestat la Prato pentru trafic de droguri.

Agenția ANSA dezvăluie că procurorii au bănuiala că preotul organiza petreceri deocheate cu 20-30 de participanți, la care ar fi omis să spună că este seropozitiv.

Fostul paroh din Castellina di Prato organiza petrecerile alături de partenerul său.

La petrecerile deocheate participau regulat între 20 și 30 de persoane. Două dintre acestea, conform anchetatorilor, au declarat deja că sunt seropozitive.

„Libero quotidiano” scrie că Don Francesco Spagnesi ar fi cumpărat cu banii obținuți de la credincioși droguri pentru a fi folosite tocmai la aceste petreceri. Lipsesc cel puțin 50.000 de euro din contul parohiei Castellina.

Conform „La Nazione”, preotul, între timp înlocuit, a recunoscut totul la audieri și a spus că îi pare rău: „Sufeream de o dedublare de personalitate. Dependența de droguri era atât de puternică încât aveam nevoie continuu de bani”.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: preot seropozitiv