x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prezență controversată a regelui Charles al III-lea într-un spital londonez

Prezență controversată a regelui Charles al III-lea într-un spital londonez

de Redacția Jurnalul    |    26 Ian 2024   •   14:00
Prezență controversată a regelui Charles al III-lea într-un spital londonez
Sursa foto: Hepta

Rege Charles al III-lea a fost văzut vineri într-un spital londonez, iar prezența lui, care nu este inclusă în programul oficial, a stârnit controverse. Regele ar putea primi tratament pentru o afecțiune sau s-ar afla în vizită, a susținut inițial Sky News. Ulterior, s-a aflat că Charles al III-lea s-a internat pentru tratament de prostată.

Regele Charles al III-lea a fost văzut intrând într-un spital privat din Londra, unde nora sa, Prințesa de Wales, se reface după o operație abdominală.

Inițial, nu s-a știut dacă monarhul în vârstă de 75 de ani a mers la medic pentru tratamentul său de prostată, care a fost anunțat săptămâna trecută, sau dacă și-a vizitat nora. Prințesa de Wales a fost operată săptămâna trecută, iar pe 18 ianuarie a fost vizitată și de soțul ei, Prințul de Wales.

Regele a împărtășit detalii despre probleme sale medicale pentru a-i încuraja pe alți oameni, care au simptome similare, să mergă la medic.

Ulterior, pentru a elimina controversele, Palatul Buckingham a emis o declarație. Regele a fost internat pentru tratament pentru prostată, a transmis Palatul Buckingham. Regele este însoțit de Regină.

„Regele a fost internat în această dimineață la un spital din Londra pentru tratamentul programat. Majestatea Sa dorește să mulțumească tuturor celor care și-au transmis urările de bine în ultima săptămână și este încântat să afle că diagnosticul său are un impact pozitiv asupra conștientizării sănătății publice”, au explicat autoritățile britanice.

(sursa: Mediafax)

×