x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prinţesa Diana regreta că s-a căsătorit într-o familie de origine germanică

Prinţesa Diana regreta că s-a căsătorit într-o familie de origine germanică

31 Ian 2010   •   00:00

Anthony Julius, avocatul de divorţ al Prinţesei Diana, arată, în cartea recent publicată "Trials of Diaspora" (Procesele Diasporei), o istorie a antisemitismului în Anglia, că aceasta regreta că s-a căsătorit într-o familie de origine germanică, potrivit TimesOnline.

Cartea despre antisemitism face câteva dezvăluiri despre ce credea Prinţesa Diana cu privire la evrei. Potrivit lui Julius, ea "era interesată de evrei, dar nu ştia nimic despre aceştia, cu excepţia faptului că bărbaţii evrei, spre deosebire de cei din clasa ei, tratau femeile cu mai multă decenţă". "Prinţesa Diana mi-a mărturisit că nu ar fi trebuit să se căsătorească niciodată într-o familie de origine germanică", a adăugat Julius.

Avocatul a reprezentat-o pentru prima dată în instanţă pe Prinţesa Diana când aceasta a dat în judecată un fotograf care i-a făcut poze când exersa în sala de fitness. Cazul a fost soluţionat la începutul lui 1995, dar în acelaşi an, ea l-a căutat după ce a primit scrisorile Reginei şi ale Prinţului Charles în care i se cerea să divorţeze. Julius a acceptat să îi fie avocat, deşi nu era specializat în divorţuri.

După o nuntă ca în basme, în 1981, Charles şi Diana au divorţat în 1996. Prinţesa a murit în 1997, în urma unui tragic accident de maşină, la Paris. (MFM)

×
Subiecte în articol: externe