x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prințul Harry a sosit la Londra ca să îl vadă pe rege

Prințul Harry a sosit la Londra ca să îl vadă pe rege

de Redacția Jurnalul    |    06 Feb 2024   •   18:49
Prințul Harry a sosit la Londra ca să îl vadă pe rege
Sursa foto: Hepta

Prințul Harry a ajuns în Marea Britanie pentru a-l vedea pe rege, după ce Charles a fost diagnosticat cu cancer, transmite BBC.

Potrivit jurnaliștilor britanici, se pare că Prințul Harry a oprit la Clarence House, locuința londoneză a regelui Charles și a reginei Camilla.

Două SUV-uri negre, care au fost văzute plecând de pe aeroportul Heathrow marți după-amiază, au fost fotografiate ajungând la reședința regală, relatează agenția de presă PA. Alte media publică o fotografie care pare să îl arate pe ducele de Sussex sosind într-una dintre mașini.

Călătoria prințului Harry în Marea Britanie are ca scop vizitarea tatălui său, după ce acesta a fost diagnosticat cu cancer.

Jurnaliștii de la BBC susțin că asta nu înseamnă că reuniunea de familie îi va aduce împreună pe Prințul Harry și pe Prințul William. Potrivit unor surse, în prezent nu există planuri pentru ca frații să se întâlnească în timp ce Prințul Harry se află la Londra.

Regele Charles al Marii Britanii a fost diagnosticat cu o formă de cancer și ”își va amâna îndatoririle față de public”, a anunțat, luni, Palatul Buckingham, într-un comunicat, potrivit Reuters.

(sursa: Mediafax)

×