x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Reacția redacției Paris Match după ce numărul dedicat atentatului de la Nisa a fost interzis de procuratură

Reacția redacției Paris Match după ce numărul dedicat atentatului de la Nisa a fost interzis de procuratură

13 Iul 2017   •   15:17
Reacția redacției Paris Match după ce numărul dedicat atentatului de la Nisa a fost interzis de procuratură

Redacția revistei Paris Match a publicat o replică după ce numărul dedicat victimelor atentatului de la Nisa din 14 iulie 2016, a fost interzis de procuratura franceză.

Jurnaliștii spun în comunicat că au dorit să publice acest reportaj ca omagiu adus victimelor atentatului pentru aducerea aminte a publicului.

Paris Mach mai spune că jurnaliștii au făcut o lungă anchetă asupra evenimentelor de anul trecut. Au adunat mărturiile martorilor care: ”și-au încredințat durerea ziariștilor și au acceptat  să fie fotografiați.

”Ancheta noastră a scos la iveală faptul că atacul terorist de pe promenada din Nisa a fost pregătit de criminali timp de un an”, se mai spune în comunicat.

”Paris Match va apăra prin toate mijloacele dreptul cetățenilor și în primul rând cel al victimelor de a ști ceea ce s-a întâmplat cu exactitate.  Vom exercita dreptul la informației cu responsabilitate însă ferm deoarece acesta este fundamentul democrației”, se mai spune în comunicatul jurnaliștilor francezi.

×
Subiecte în articol: atentat nisa paris match