x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Recital jenant": Spaniolii, oripilaţi de Berlusconi

"Recital jenant": Spaniolii, oripilaţi de Berlusconi

de Carmen Plesa    |    11 Sep 2009   •   00:00

Discursul premierului italian despre prostituate, Casanova şi amor, de la conferinţa comună cu premierul spaniol, a oripilat presa iberică.



"Silvio Berlusconi s-a transformat într-o companie politică deloc recomandabilă. A putut să o probeze şi Rodríguez Zapatero care, împreună cu numeroşi miniştri din cele două ţări, a trebuit să suporte explicaţiile jenante şi delirante referitoare la (...)petrecerile cu zeci de prostituate", a scrie, ieri, El Pais.

Majoritatea presei iberice a ţinut să-l amendeze pe Berlusconi pentru "prestaţia de Casanova" şi "recitalul de prost gust şi macho", "confundarea vieţii publice cu cea intimă".

Întrebat de jurnaliştii iberici despre scandalul prostituatelor, Berlusconi (73 de ani) a declarat că nu plăteşte pentru femei, pentru că îi place să le cucerească,
 "Italia e patria lui Casanova, a marilor amorezi, a celor mai faimoşi playboy... cum aţi putut să credeţi că premierul italian poate spune aşa ceva despre prezenţa femeilor în guvernul vostru?", a încercat Berlusconi să se apere, după ce în primăvară spusese că "guvernul spaniol are prea mult roz".  Berlusconi a mai declarat că "femeile sunt cel mai frumos dar de la Dumnezeu", iar el este "cel mai bun premier pe care l-a avut Italia în ultimii 150 de ani".

×
Subiecte în articol: Spania casanova Silvio Berlusconi sex