x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Renato Usatîi îl critică pe Victor Ponta şi coaliţia de guvernare de la Chişinău

Renato Usatîi îl critică pe Victor Ponta şi coaliţia de guvernare de la Chişinău

21 Oct 2015   •   19:34
Renato Usatîi îl critică pe Victor Ponta şi coaliţia de guvernare de la Chişinău

Renato Usatîi, care se află de două zile la Moscova, a postat pe Facebook un mesaj în care critică orientarea pro-europeană a guvernului de la Chişinău cât şi unele afrimaţii ale premierului Victor Ponta.

"Este clar faptul ca actuala coalitie de guvernare din Moldova nu este pro-moldoveneasca, dar ii multumim, totusi, lui Victor Ponta, care a lamurit lucrurile. Il citez: .

Partea a doua a propunerii nu merita citita. Despre reforme si UE auzim inca din 2009. Cuvintele cheie: "coalitia pro-romaneasca". Ele explica multe. O coalitie pro-romaneasca nu are nevoie nici de reforme, nici de asa numita orientare europeana. Misiunea ei: discreditarea institutiilor puterii, distrugerea increderii moldovenilor in propriul stat, promovarea ideii ca Moldova nu va reusi nimic si ca in Romania o sa ne fie tuturor mai bine, jefuirea a tot ce se poate. A fost pus punctul pe i, miza este mare: statalitatea Moldovei. Sarcina noastre este de a nu permite "coalitiei pro-romanesti" sa-si indeplineasca planurile. Si nu vom permite." conchide Usatîi.


 
Понятно, что правящая в Молдове коалиция не является промолдавской, но все же спасибо Виктору Понте, который внес ясност...

Posted by Renato Usatii on Wednesday, October 21, 2015


×
Subiecte în articol: Renato Usatîi