x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Renumitul violonist Joshua Bell, jefuit în hotel de un hoţ care, purtând doar un prosop, a pretins că e chiar artistul

Renumitul violonist Joshua Bell, jefuit în hotel de un hoţ care, purtând doar un prosop, a pretins că e chiar artistul

05 Mar 2012   •   11:39
Renumitul violonist Joshua Bell, jefuit în hotel de un hoţ care, purtând doar un prosop, a pretins că e chiar artistul

Renumitul violonist Joshua Bell, laureat al premiului Grammy, a fost jefuit in camera sa de hotel din Zaragoza de o persoana care a reusit sa pacaleasca personalul ca ar fi chiar artistul.

Hotul, care probabil semana foarte bine cu violonistul, a cerut la receptie si a obtinut cheia camerei lui Joshua Bell. Odata intrat in incapere, acesta a chemat personalul hotelului, plangandu-se ca nu poate deschide seiful.

In momentul in care angajatii din hotel au ajuns in camera, hotul i-a intampinat purtand doar un prosop in jurul soldurilor, ca si cum ar fi iesit atunci din baie.

Angajatii i-au deschis seiful fara sa ii ceara acestuia niciun act de identitate. Hotul a plecat apoi nederanjat cu un laptop, foarte multi bani si un ceas Breguet in valoare de aproximativ 30.000 de euro.

"Am fost uimit de cat de usor s-a putut petrece furtul", a declarat Joshua Bell, care regreta in special disparitia ceasului, pe care il primise cadou.

Hotul nu a furat insa si vioara Stradivarius facuta in 1713, pe care Joshua Bell o foloseste. Artistul tocmai sustinea un concert in momentul in care sosia lui ii intra in camera.

×
Subiecte în articol: joshua bell joshua bell jefuit