x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ringo Starr dezvăluie cum îşi menţine sănătatea, la 79 de ani

Ringo Starr dezvăluie cum îşi menţine sănătatea, la 79 de ani

08 Iul 2019   •   13:21
Ringo Starr dezvăluie cum îşi menţine sănătatea, la 79 de ani

Muzicianul Ringo Starr, care a împlinit duminică 79 de ani, a dezvăluit cum reuşeşte să îşi menţină sănătatea şi silueta, în cadrul evenimentului său organizat anual ''Peace & Love'' (Pace & Dragoste), desfăşurat în Los Angeles, relatează Press Association.
Sir Ringo, care a fost însoţit la eveniment de soţia sa, Barbara Bach, în vârstă de 38 de ani, a fost întrebat care este secretul său pentru a-şi menţine aspectul tineresc în ciuda faptului că se apropie de 80 de ani.
''Nu este niciun secret, doar să nu mănânci multe mizerii, ci mult broccoli, să faci sport şi să te bucuri de viaţă'', a spus artistul născut în Liverpool în 1940.
Întrebat ce îşi doreşte de ziua sa, Starr a răspuns că tot ceea ce vrea este '', ca de obicei, mai multă pace şi dragoste''.
Ringo Starr organizează evenimentul ''Peace & Love'' cu ocazia aniversării sale începând din anul 2008 şi cu această ocazie îşi îndeamnă fanii din toată lumea să strige la unison acest slogan pentru a ''genera un val de pozitivitate''.
Purtând ochelarii săi de soare emblematici, o jachetă denim şi pantaloni negri, artistul s-a adresat duminică fanilor adunaţi în faţa Capitol Records Building din Hollywood, printre aceştia numărându-se regizorul David Lynch şi muzicianul Don Was.
''Sunt recunoscător pentru cei care au organizat toate acestea şi tuturor celor care au venit aici pentru susţinerea lor'', a declarat Starr, pe numele său real Richard Starkey.
La ora locală 12:00, Ringo Starr a condus un cor de voci care au strigat la unison ''Peace and love'', apoi a suflat în lumânări în timp ce mulţimea i-a cântat ''La mulţi ani''.
Fostul său coleg de trupă, Paul McCartney, a publicat anterior pe Twitter o fotografie cu ei doi pe scenă însoţită de mesajul: ''La mulţi ani celui mai bun toboşar din lume!''
Ringo Starr şi Paul McCartney au format trupa The Beatles împreună cu John Lennon şi George Harrison.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: ringo starr