x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Român salvat de carabinieri de la linşaj, după ce a omorât un italian - video

Român salvat de carabinieri de la linşaj, după ce a omorât un italian - video

09 Feb 2009   •   00:00

Un român care a condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi a omorât un italian, vineri noapte, la Roma, a fost scăpat de carabinieri de italienii care au vrut să-l linşeze.



După ce a lovit un cuplu de italieni pe via Prenestina din capitala italiană, omorându-l pe bărbatul de 37 de ani şi rănind-o grav pe logodnica acestuia, românul Daniel Dan Şerban s-a dus într-un bar şi a cerut o bere. ”Mi-a cerut o bere. L-am servit. A început s-o bea liniştit, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. După puţin timp am văzut venind o mulţime de oameni furioşi. L-au lovit. Din fericire a ajuns şi poliţia, că altfel cred că-l ucideau”, a spus barmanul de la localul în care a intrat românul după accident.

Fraţii italianului ucis le-au spus jurnaliştilor că ar prefera să-şi facă singuri dreptate, pentru că nu au încredere în justiţie. Tatăl victimei a spus că are prieteni români, că nu-l judecă pe ucigaşul fiului său din prisma naţionalităţii, ci că vrea să fie pedepsit expemplar, pentru ca altădată să se evite ca persoane care sunt sub influenţa alcoolului să mai urce la volan.

×
Subiecte în articol: diaspora