x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Romanca, inchisa in Germania alaturi de doua lesbiene. "Una este foarte agresiva. Imi bate tot timpul la usa"

Romanca, inchisa in Germania alaturi de doua lesbiene. "Una este foarte agresiva. Imi bate tot timpul la usa"

de Sorin Anghel    |    04 Ian 2015   •   14:45
Romanca, inchisa in Germania alaturi de doua lesbiene. "Una este foarte agresiva. Imi bate tot timpul la usa"

Dragoste cu nabadai intre un zugrav din Bacau si o eleva din Calarasi. Cei doi s-au cunoscut in urma cu doi ani si jumatate pe internet, prin intermediul retelei de socializare Facebook, in toamna lui 2013 s-au vazut pentru prima oara, pret de 30 de minute, in gara de la Calarasi, unde si-au daruit o sarutare. De atunci relatia dintre cei doi tineri nu a mai fost o joaca, ci o poveste cu scene pline nu doar de amor virtual in cel mai nebun mod cu putinta, ci si de un suspans si un dramatism greu de imaginat.

Codrin Adrian Stan este numele lui. Are 20 de ani, este din Bacau, iar acum locuieste impreuna cu mama sa in Germania, la Illingen, un sat aflat aproape de granita cu Franta. Pe ea o cheama Steluta Ivanciu, are 16 ani, este eleva Liceului Economic din Calarasi, provine dintr-o familie obisnuita. Cei doi amorezi au devenit cunoscuti inaintea Sarbatorilor de Iarna, atunci cand adolescenta a fugit de acasa.

La inceput s-a vorbit despre o rapire, dar s-a dovedit ca nu este altceva decat o inscenare din partea fetei care a fugit in Germania impreuna cu iubitul sau. Acum ea se afla inchisa intr-un centru destinat femeilor maltratate, in orasul Saarbrucken, dupa ce Politia din tara noastra a sesizat Politia germana. Nemtii au ridicat-o cu duba pe calaraseanca din casa iubitului sau pe care l-a cunoscut pe internet, iar acum parintii fetei asteapta repatrierea ei.

Numai ca Steluta Ivanciu nu doreste sa se mai intoarca in Romania, unde sustine ca tatal sau a batut-o, preferand sa stea inchisa, desi conditiile in care sta nu sunt tocmai bune. “Suntem trei fete la un etaj. Fiecare are camera ei, dar baia este comuna. Televizorul este in camera de zi, dar nu merg sa stau acolo pentru ca celelalte doua fete, o frantuzoaica pe nume Chelsea si o nemtoaica pe care nu stiu cum o cheama, sunt lesbiene si imi este frica de ele. Chelsea este foarte agresiva. Imi bate tot timpul in usa. Ziua, cele doua fete stau in fata geamului si tipa la barbatii care trec pe strada, se dezbraca in fata lor”, povesteste eleva Liceului Economic din Calarasi.

De cand iubita sa a fost inchisa, Codrin Adrian Stan este in culmea disperarii. Incearca sa-si alunge depresia scriind poezii de dragoste pentru Steluta Ivanciu. Impreuna cu mama sa face tot ce este posibil pentru ca autoritatile germane sa o elibereze pe calaraseanca in varsta de 16 ani bazandu-se pe declaratiile in care “socrul mic” este acuzat de violenta.

Rudele din tara ale fetei sustin insa ca aceasta exagereaza si il apara pe tatal acesteia, Marin Ivanciu, despre care afirma acum ca a facut tot ce a putut pentru ca Stelutei sa nu ii lipseasca nimic. Este adevarat ca barbatul si-a mai “altoit” fata, dar asta s-a intamplat atunci cand a prins-o ca fumeaza si cand a aflat ca a ramas corigenta la doua materii.

Parintii fetei si cei ai baiatului au incercat un dialog, insa nu au reusit sa ajunga la un numitor comun. Soacra si socrul mic vor ca viitorul lor ginere sa vina la Calarasi ca sa ceara mana Stelutei pentru ca asa este traditia, in vreme ce parintii lui Codrin doresc ca cuscrii lor sa faca un drum pana in Germania pentru ca toate problemele sa se incheie. Numai ca tabara calaraseana nu vrea in ruptul capului sa cedeze, banuindu-I pe “rivali” ca nu sunt oameni corecti. Familia Ivanciu considera ca iubitul fetelei lor a mintit atunci cand a spus ca Steluta a ramas insarcinata. De asemenea, “soacra mare” a afirmat ca viitoarea sa nora ar fi vrut sa se omoare si si-a infipt in pix in gat in momentul in care a fost luata pe catre Politie, numai ca adolescenta nu a confirmat acest lucru.

In Romania, autoritatile au pornit cercetarea intr-un dosar penal pentru fapte de privare de libertate si sechestrare de personae, precum si pentru trecerea frauduloasa a frontierei. Prietenii, rudele din Romania si colegii Stelutei Ivanciu vor ca aceasta sa se intoarca acasa. Pentru acest lucru, pe Facebook a aparut grupul Free Steluta!, unde toti cei care pot da o mana de ajutor pentru rezolvarea acestui caz in care o minora din tara noastra si-a inscenat rapirea si a ajuns sa stea acum inchisa cu doua lesbiene care stau la panda, gata sa o devoreze sexual.

 

×