x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Romănca proastă" vs Naomi Campbell

"Romănca proastă" vs Naomi Campbell

de Marina Constantinoiu    |    23 Aug 2007   •   00:00
"Romănca proastă" vs Naomi Campbell

Acuzaţiile de vătămare corporală aduse lui Naomi Campbell de o fostă angajată care a declarat că top modelul a bătut-o şi a jignit-o numind-o "romăncă proastă" au fost acceptate de procurorii americani.



Acuzaţiile de vătămare corporală aduse lui Naomi Campbell de o fostă angajată care a declarat că top modelul a bătut-o şi a jignit-o numind-o "romăncă proastă" au fost acceptate de procurorii americani, informează nypost.com, preluat de Mediafax.

Un judecător a decis că aceste acuzaţii pot sta la baza unui proces şi că trecutul violent al lui Naomi Campbell poate fi, in principiu, utilizat impotriva sa.

Reclamanta, Gaby Gibson, a declarat că este "foarte fericită" că judecătorul a luat această decizie, potrivit avocatului său, Lambros Lambrou.


JIGNIRI. Fosta angajată, o imigrantă de origine romănă, spune despre Naomi că este o "bigotă violentă" care a jignit-o spunăndu-i "Nu mai eşti in lumea a treia, idioato" şi "romănii nu sunt, de obicei atăt de proşti aşa cum eşti tu". Gibson, care a lucrat pentru Campbell de la sfărşitul anului 2005 pănă la inceputul anului 2006, a declarat că top modelul a lovit-o, a jignit-o şi a ameninţat-o că o va acuza de furt pentru că nu a găsit o pereche de pantaloni. Gibson a indicat că Naomi a făcut de multe ori "comentarii discriminatorii" la adresa ei.


VINOVATA. Manechinul a negat acuzaţiile lui Gibson. La inceputul acestui an, Campbell şi-a recunoscut vinovăţia intr-un proces similar care i s-a intentat. In martie, vedeta a fost condamnată la cinci zile de muncă in folosul comunităţii pe care le-a efectuat ca menajeră intr-o clădire publică din New York.


RECIDIVA. In ultimii ani, top modelul londonez s-a confruntat cu mai multe procese care i s-au intentat pentru comportament violent şi vătămare corporală.

In urmă cu şase ani, in Canada, Naomi a fost acuzată de violenţă fizică. Atunci manechinul a recunoscut faptul că şi-a atacat asistenta, Georgina Galanis, cu un telefon mobil. Modelul a făcut şi atunci terapie pentru controlul furiei.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana. A fost primul manechin de culoare care a apărut pe coperta revistei Time Magazine şi in ediţiile franceze şi britanice ale revistei Vogue.
  Â

×
Subiecte în articol: diaspora campbell naomi