x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ronaldo, mărturisiri dureroase despre moartea tragică a băiețelului său a cărui cenușă o păstrează în casă

Ronaldo, mărturisiri dureroase despre moartea tragică a băiețelului său a cărui cenușă o păstrează în casă

16 Noi 2022   •   13:07
Ronaldo, mărturisiri dureroase despre moartea tragică a băiețelului său a cărui cenușă o păstrează în casă

Ronaldo și-a pierdut băiețelul la scurt timp după naștere, în luna aprilie, iar acum a vorbit deschis despre modul în care tragicul eveniment i-a afectat pe el și pe soția sa, Georgina Rodriguez, în cadrul controversatului interviu acordat Piers Morgan și din care au fost publicate noi fragmente.

Ronaldo a fost întrebat de Morgan cum l-a afectat moartea tragică a fiului său la scurt timp după nașterea acestuia, în aprilie, jucătorul luându-și o perioadă de pauză de la Manchester United.

El a fost susținut în acel moment de comunitatea fotbalistică, fanii lui Liverpool cântând "You'll Never Walk Alone" în minutul 7 al meciului cu United.

Chiar și în ciuda faptului că comunitatea fotbalistică a arătat acest sprijin, Ronaldo a recunoscut că a fost „cel mai rău moment din viața sa" de la moartea tatălui său. Și a dezvăluit că unul dintre lucrurile care l-au durut cel mai mult a fost faptul că nu a știut de ce și-au pierdut fiul.

„Piers, probabil cele mai rele momente pe care le-am trecut prin viața mea, de când a murit tatăl meu, știți, când ai un copil de la care te aștepți ca totul să fie normal și ai această problemă, este, este greu, știți, ca ființă umană ce sunt", a spus Ronaldo în inteviu, citat de The Mirror.

"Georgina, am avut momente destul de dificile pentru că nu înțelegem de ce ni s-a întâmplat. A fost dificil să fiu sincer, a fost foarte, foarte dificil să înțelegem ce se întâmplă, în acea în acea perioadă a vieții noastre.

După cum știți, fotbalul continuă, atât de repede, multe competiții, fotbalul nu se oprește. Am avut multe, multe competiții. Și a trece prin în acel moment a fost probabil cel mai dificil moment pe care l-am avut în viața mea. Eu și familia mea, în special Gio [Georgina Rodriguez], a fost greu."

„Este o situație atât de dificilă, în care plângi pierderea teribilă a băiețelului tău. Dar, de asemenea, sărbătorești nașterea frumoasei tale fiice", a replicat Morgan.

Ronaldo a adăugat: „Este o nebunie. Am încercat să explic uneori familiei mele și chiar prietenilor mei apropiați. Le spun că nu am simțit niciodată să fiu fericit și trist în același moment. Nu am simțit niciodată. Este greu de explicat".

"Este atât de dificil. Este, nu știi dacă plângi sau nu știi dacă zâmbești. Pentru că este ceva la care nu știi cum să reacționezi. Nu știi ce să faci, ca să fiu sincer."

Ronaldo, care este un catolic devotat, a adăugat: „Cenușa lui este cu mine, ca și cea a tatălui meu, este aici, în casă. Este un lucru pe care vreau să îl păstrez pentru tot restul vieții mele și să nu îl arunc în ocean sau în mare. O păstrez cu mine. Sunt lângă tatăl meu. Am o bisericuță la parter, o capelă, și acolo îi țin pe tata și pe fiul meu."

La momentul respectiv, Ronaldo a adus un omagiu muncii personalului medical care a încercat să îl salveze pe fiul său și a ajutat la nașterea surorii sale gemene. Într-o declarație, el a oferit, de asemenea, o perspectivă asupra angoasei prin care trecea familia sa.

„Cu cea mai mare tristețe trebuie să anunțăm că băiețelul nostru a decedat", se arată în declarație. „Este cea mai mare durere pe care o poate simți orice părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu ceva speranță și fericire.

Dorim să le mulțumim medicilor și asistentelor pentru toată îngrijirea și sprijinul lor de specialitate. Suntem cu toții devastați de această pierdere și vă rugăm să ne păstrați intimitatea în aceste momente foarte dificile. Băiețelul nostru, tu ești îngerul nostru. Te vom iubi mereu".

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ronaldo baietel moarte