x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe S-a îndrăgostit de un tânăr cunoscut în vacanţă în Turcia.Ce a urmat după este incredibil

S-a îndrăgostit de un tânăr cunoscut în vacanţă în Turcia.Ce a urmat după este incredibil

15 Iul 2013   •   09:13
S-a îndrăgostit de un tânăr cunoscut în vacanţă în Turcia.Ce a urmat după este incredibil
O tânără britanică în vârstă de 16 ani, s-a îndrăgostit de un tânăr turc pe care l-a cunoscut atunci când ea şi mama sa se aflau în vacanţă, în staţiunea Marmaris.

Faye Jones s-a îndrăgostit de Murat Ertani, un chelner în vârstă de 22 de ani, cu care a fugit fără să mai fie văzută de mama ei de atunci.

În timp ce mama ei o căuta cu disperare, poliţia a descoperit că tânărul este căutat de autorităţi, acesta fiind un infractor care a stat mult timp în închisoare.

Totul a început când cele două au ales să-şi petreacă vacanţa în Marmaris. “Ea învăţa foarte mult, era studioasă, nu o interesau băieţii, uneori abia o convingeam să iasă din casă, să se mai relaxeze”, povesteşte femeia pentru Daily Mail.

Problemele au apărut după ce Ertani a lovit-o pe o prietenă a lui Faye, într-un bar, iar mama ei a decis să anuleze vacanţa şi să se întoarcă acasă. Cu puţin timp înainte de plecarea spre aeroport, Faye a reuşit să fugă cu Ertani, profitând că mama ei se afla la piscină.

Mama fetei a văzut-o urcând într-o maşină şi a încercat s-o oprească, dar era prea târziu. Faye a fost văzută alături de iubitul ei, într-un mall, dar poliţiştii nu au reuşit să-i prindă.
 


×
Subiecte în articol: indragostiti facebook vacanta