x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Sarkozy, răvnit ca soţ de o chinezoaică

Sarkozy, răvnit ca soţ de o chinezoaică

de Irina Cristea    |    01 Dec 2007   •   00:00
Sarkozy, răvnit ca soţ de o chinezoaică
Sursa foto: PETER PARKS/

Devenit cel mai răvnit burlac al Franţei după divorţul de Cecilia, preşedintele Nicolas Sarkozy a inceput să fie "creditat" cu fel şi fel de aventuri şi cuceriri amoroase.

Şarm de ElYsée

Devenit cel mai răvnit burlac al Franţei după divorţul de Cecilia, preşedintele Nicolas Sarkozy a inceput să fie "creditat" cu fel şi fel de aventuri şi cuceriri amoroase. Toate sunt deocamdată speculaţii. Există insă o doamnă care nu numai că nu işi ascunde sentimentele faţă de şeful statului francez, ci i-a avansat şi o cerere in căsătorie, scrie The Times.

FEMEIA TOTALĂ. Este vorba despre chinezoaica Yang Erche Namu, in vărstă de 41 de ani, cunoscută in ţara-i natală pentru talentele de căntăreaţă, scriitoare şi manechin. Probabil că Sarkozy i-a picat cu tronc lui Namu in cursul vizitei lui in China, de la inceputul săptămănii. Artista s-a declarat fascinată de tenul şi buzele lui. "Pun pariu că sărută grozav", a anticipat artista, intr-o inregistrare postată pe site-ul ei. Ca atare, Namu e convinsă că, alături de ea, preşedintele Franţei işi va găsi fericirea şi alinarea. "Ştiu că a avut o nevastă care nu il susţinea deloc. Cred că aş fi mult mai bună pentru el. Are nevoie de o femeie care să ii dăruiască puţin romantism, o femeie care să cănte şi să danseze pentru el. De aceea, mesajul meu este următorul: «Sarko, alege-mă pe mine! Voi fi soţia perfectă, iubitul meu!»", a spus-o pe şleau chinezoaica. Palatul Elysee nu a făcut vreun comentariu. Lui Sarkozy i-ar prinde bine o dovadă in plus de susţinere, pentru că un sondaj recent arată că i-a scăzut cota de incredere sub 50% pentru prima dată.

×
Subiecte în articol: externe