x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Sarkozy, viaţă de Papă?

Sarkozy, viaţă de Papă?

de Sînziana Stancu    |    06 Dec 2007   •   00:00
Sarkozy, viaţă de Papă?
Sursa foto: THOMAS COEX/

"Prima Soacră" a Franţei se vrea doar cu două nurori
Mamei preşedintelui francez i-au ajuns cele două nurori pe care le-a avut şi ar vrea să-l ţină pe fiul ei neinsurat, ca nu cumva să fie dezamăgit şi a treia oară.


"Prima Soacră" a Franţei se vrea doar cu două nurori
Mamei preşedintelui francez i-au ajuns cele două nurori pe care le-a avut şi ar vrea să-l ţină pe fiul ei neinsurat, ca nu cumva să fie dezamăgit şi a treia oară.


Point de Vue, săptămănalul capetelor incoronate, i-a dedicat ultimul număr "Primei Soacre" a Franţei, alintată "Dadou". Intr-un interviu fără egal, lipsit total de termenii limbajului de lemn caracteristic multor oficialităţi, mama preşedintelui Nicolas Sarkozy, divorţată la răndul ei, a destăinuit publicaţiei franceze că "are oroare de căsătorie", nu numai in ceea ce-l priveşte pe fiul ei, ci de instituţia in sine. "Sper ca nimeni să nu se mai căsătorească", a spus-o pe şleau mama preşedintelui.


PE ALESE. Fost avocat, Andrée Sarkozy a mai mărturisit, cu o notă de umor, că nu are nici un fel de temeri privind viaţa sentimentală a fiului ei, cu singura rezervă că "actualul său statut i-ar putea stănjeni alegerea"... Intrebată despre relaţiile pe care le-a avut cu ultima ei noră, Cécilia, Andree a spus că s-a inţeles bine cu ea. "Eram in raporturi bune, dar fără să fim apropiate. E o fire mai rece, dar asta nu contează prea mult. Cu mine a fost intotdeauna amabilă." Şi cu prima soţie a lui Nicolas s-a inţeles, ca de altfel şi cu celelalte patru nurori, pe care i le-au adus cei doi fraţi ai lui Nicolas. Andrée este foarte măndră de cei trei fii ai săi, cărora nu le-a dat o educaţie severă. Insă a ţinut ca ei să respecte trei principii: "să nu-mi povestească toate tămpeniile, să muncească şi să facă sport". Nicolas le-a respectat pe toate, iar cu el Andreée se inţelege cel mai bine. Ii seamănă mult şi la infăţişare. La cei 80 de ani ai ei, mama preşedintelui francez a reuşit să se impună ca un "special guest" al delegaţiei care l-a insoţit in China, săptămăna trecută, din care nu a lipsit unul dintre nepoţii ei, fiul cel mic al lui Nicolas, Pierre. Andrée i-a fascinat nu numai pe membrii delegaţiei franceze, in funte cu fostul premier Jean-Pierre Raffarin, ci şi pe gazdele chineze.


×
Subiecte în articol: externe