x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Scandal pe tema unei fotografii care-l prezintă pe Strauss-Kahn în închisoare.

Scandal pe tema unei fotografii care-l prezintă pe Strauss-Kahn în închisoare.

de Marina Constantinoiu    |    20 Mai 2011   •   16:20

Autoritatile carcerale din New York vor ancheta cu privire la provenienta unei fotografii "exclusive" a fostului director al FMI, Dominique Strauss-Kahn, realizata in celula sa de la inchisoarea Rikers Island, potrivit tabloidului Daily News, care a difuzat-o, a declarat un oficial pentru AFP.

Daily News a difuzat joi o fotografie cu Dominique Strauss-Kahn cu privirea pierduta, obosit, neras si in haine de inchisoare de culoare albastra. Potrivit cotidianului, fotografia a fost realizata in celula acestuia de la inchisoarea Rikers Island, unde este detinut de luni.

Fotografia socanta, insotita de cuvintele "Fara mila pentru perversi", circula de la inceputul zilei de joi pe Internet, unde utilizatorii au postat numeroase comentarii cu privire la legitimitatea difuzarii acestor imagini ale barbatului suspectat de agresiune sexuala si tentativa de viol.

"Nu pot confirma ca aceasta fotografie a fost realizata in inchisoare. Nu stiu de unde provine, cum a fost obtinuta (de cotidian), sau daca este trucata", a declarat pentru AFP un oficial din cadrul serviciului administrativ al inchisorii.

Administratia inchisorii va ancheta pentru a stabili daca fotografia provine intr-adevar din inchisoarea Rikers Island asa cum sustine Daily News, potrivit acestui oficial care a cerut sa i se respecte anonimatul.

×