x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Scene ŞOCANTE în SUA. O elevă şi profesoara de matematică îşi împart pumi şi palme în sala de curs

Scene ŞOCANTE în SUA. O elevă şi profesoara de matematică îşi împart pumi şi palme în sala de curs

26 Apr 2013   •   14:32

Marlina Martinez, o elevă în vârstă de 15 ani, a crezut de cuviinţă să înceapă să se machieze la finalul orei de matematică. Din păcate pentru ea, profesoara a observat gestul fetei şi i-a confiscat trusa de machiaj, scrie LiveLeak.

Eleva a rugat-o pe profesoară să-i înapoieze trusa, însă femeia a refuzat. Imediat, Marlina şi-a sunat mama şi i-a spus să o roage ea pe profesoară să-i înapoieze machiajul. Femeia însă i-a confiscat şi telefonul mobil. A început un schimb de replici între cele două şi, pentru că fiecare dintre ele avea nervii întinşi la maxim, nu s-au mai putut controla şi s-au luat la bătaie, împărţindu-şi una alteia palme şi pumni.

Odată căzute la podea, elevii prezenţi la curs au încercat să le despartă. Scenele au fost filmate cu un telefon mobil, iar materialul video a fost postat pe Facebook.

"Este un incident regretabil. Nu am mai avut parte de asa ceva de multa vreme in liceul nostru. Nu suntem siguri ce s-a intamplat in acea clasa, dar am inceput o ancheta", a declarat un reprezentant al liceului.

"Stiu ca am gresit si ca nu trebuia sa merg la profesoara si sa ii cer lucrurile inapoi, dar cred ca si ea putea sa aplaneze conflictul", a spus eleva de 15 ani.

În urma incidentului, Marlina a fost reţinută de poliţie şi suspendată pentru cinci zile de la şcoală, iar profesoara, care s-a ales cu un ochi vânăt este şi ea cercetată. 

×