x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Scriitoarea Naomi Wolf arestată împreună cu alţi protestatari Occupy Wall Street (VIDEO)

Scriitoarea Naomi Wolf arestată împreună cu alţi protestatari Occupy Wall Street (VIDEO)

19 Oct 2011   •   08:46
Scriitoarea Naomi Wolf arestată împreună cu alţi protestatari Occupy Wall Street (VIDEO)

Celebra scriitoare feminista Naomi Wolf, autoarea Mitului Frumusetii, a fost incatusata si arestata in timpul protestelor miscarii Occupy Wall Street din New York, informeaza The Guardian, in editia electronica.

Naomi Wolf a facut parte dintr-un grup de circa 50 de persoane care s-au adunat, ad-hoc, in fata unei cladiri din Manhattan, in care guvernatorul New York-ului, Andrew Cuomo era premiat de Huffington Post, publicatia online cea mai citita din Statele Unite. La festivitate participau o serie de celebritati, printre care actorul Kim Kardashian, premiat, la randul sau, de Huffington Post.

Guvernatorul Cuomo era huiduit de protestatari pentru ca, desi este democrat, se opune taxarii suplimentare a celor cu averi consistente – masura propusa de presedintele Obama si care ar fi afectat 1% din populatia SUA.

Wolf a publicat o serie de articole in Huffington Post. Ramane de vazut daca jurnalista-politician-patron Arianna Huffington va mai continua colaborarea cu Naomi Wolf, dupa acest incident.

Un politist le-a comunicat manifestantilor adunati in fata unei sectii de politie in care banuiau ca fusese inchisa Naomi Wolf, ca aceasta fusese dusa la o alta sectie si eliberata, dupa ce a primit obisnuita citatie, urmand a fi judecata pentru tulburarea linistii publice.

×