x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Se întâlneşte cu copiii celor ucişi de tatăl său!

Se întâlneşte cu copiii celor ucişi de tatăl său!

24 Ian 2010   •   00:00
Se întâlneşte cu copiii celor ucişi de tatăl său!

Sebastian Marroquin ar fi putut alege calea trasată de tatăl lui, traficantul columbian Pablo Escobar, dar a preferat exilul şi reconcilierea cu victimele, un destin fascinant prezentat într-un documentar la festivalul Sundance. Semnat de Nicolas Entel, un argentinian de 34 de ani, „Pecados de mi padre” (Păcatele tatălui meu) prezintă pentru prima dată mărturia singurului fiu al celebrului şef al cartelului Medellin, ucis în 1993 de poliţia columbiană.



„Un prieten producător din Columbia mi-a propus să fac un documentar despre Pablo Escobar”, spune Nicolas Entel, al cărui film este prezentat în competiţia oficială a festivalului de cinema independent, care se va încheia la 31 ianuarie. „Doream să fac ceva nou, cu un punct de vedere diferit şi am avut ideea de a povesti totul prin prisma singurului său fiu”, spune regizorul. „Am petrecut şase luni încercând să-l conving să participe la proiect. Refuzase deja peste 50 de propuneri, mai ales de la Hollywood, pentru că ei încercau să exploateze numele Escobar şi să redea strălucirea vieţii de gangster”.

Documentarul se axează pe eforturile de reconciliere ale lui Sebastian Marroquin cu copiii lui Rodrigo Lara Bonilla, fostul ministru columbian al justiţiei, şi ai lui Luis Carlos Galan, candidat la preşedinţie, ambii asasinaţi la ordinul tatălui său.

×
Subiecte în articol: externe