x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Se întâmplă şi minuni

Se întâmplă şi minuni

de Sînziana Stancu    |    01 Dec 2009   •   00:00
Se întâmplă şi minuni
Sursa foto: /Stockxpertcom

Ne-am obişnuit să auzim aproape numai despre lucruri rele. E adevărat, în lume există mult rău, dar din fericire sunt şi veşti bune şi unele dintre acestea dezvăluie adevărate miracole.



Un cuplu american a văzut semnul divinităţii când muncitorii de la salubritate, care scormoniseră în zece tone de gunoi, au găsit în resturile menajere deja duse la groapa de colectare din afara oraşului verigheta pe care o pierduse soţia. Fericitul cuplu din New Jersey - Bridget şi Angelo Pericolo - îşi serbase a 55-a aniversare a căsătoriei. Grăbită să termine spălatul vaselor, Bridget îşi scosese verigheta de pe deget şi o pusese într-o ceaşcă.

Când Angelo a plecat luni dimineaţă la serviciu, a strâns repede resturile menajere, între care şi ceaşca respectivă, într-o pungă de plastic pe care a aruncat-o apoi afară, în tomberon. Când soţia l-a întrebat unde e cana, şi-a dat seama ce făcuse şi a sunat repede la serviciile de salubritate, implorându-i pe cei de-acolo să găsească verigheta. Muncitorii au scormonit în vreo zece tone de gunoi până au găsit punga familiei Pericolo şi în ea, cana cu verigheta. "Cred că a fost un miracol", a povestit Bridget publicaţiei Daily Record.

NAŞTERE ŞI CURCAN FRIPT
Patricia McCalop, o bunicuţă din Boston, a reuşit o dublă performanţă de Ziua Recunoştinţei. Ea a fost nevoită să se împartă între fiica ei, pe care o apucaseră durerile facerii cu două săptămâni mai devreme, şi curcanul pus la cuptor pentru masa tradiţională de Ziua Recunoştinţei, scrie Associated Press. Cum medicii nu mai soseau, iar curcanul avea să se ardă, Patricia a făcut curse între dormitorul unde fiica sa năştea şi cuptorul din bucătărie.

Între timp, dispecera de la Salvare o sfătuia prin telefon cum să-şi ajute fiica să nască fără specialişti. Când medicii au ajuns, şi copilul se născuse, şi curcanul se fripsese.

VIU DIN MAŞINA DE SPĂLAT
Un copil de numai 7 luni, din Mississippi, a fost salvat viu şi aproape nevătămat din maşina de spălat rufe a unui complex cu autoservire, după ce aceasta fusese pusă în funcţiune. Mama copilului, neatentă şi grăbită, l-a băgat în maşină cu rufe cu tot. Când şi-a dat seama că i-a dispărut copilul, a început să ţipe şi să arate disperată cu degetul spre maşina care deja se umpluse cu apă şi începuse să lucreze.

Angajatul unui restaurant din apropiere a intrat în spălătorie când a auzit ţipetele femeii, iar când ea a spus unul dintre puţinele cuvinte pe care le cunoştea în limba engleză - "baby" - bărbatul şi-a dat seama ce se întâmplă şi a tras de încuietoarea uşii pe care programul o blocase, până a reuşit să o deschidă, astfel încât apa fierbinte s-a scurs, apoi a reuşit să oprească maşina şi să scoată copilul din ea. Bebeluşul s-a ales doar cu câteva arsuri din cauza apei fierbinţi.

×
Subiecte în articol: externe