x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Selena Gomez a izbucnit în lacrimi din cauza agravării lupusului: "Doare"

Selena Gomez a izbucnit în lacrimi din cauza agravării lupusului: "Doare"

05 Noi 2022   •   12:40
Selena Gomez a izbucnit în lacrimi din cauza agravării lupusului: "Doare"

Selena Gomez a izbucnit în lacrimi în timp ce se lupta cu agravarea simptomelor lupusului său. Vedeta în vârstă de 30 de ani aruncă o privire sinceră asupra luptei sale pentru sănătate în noul ei documentar Apple TV+ My Mind & Me.

În acesta, ea se împacă cu faptul că lupta ei cu boala autoimună a fost cea mai grea din ultima vreme, deoarece simțea dureri atroce peste tot. Ea a spus: Nu am mai simțit asta de când eram mai tânără. Acum pur și simplu mă doare. De exemplu, dimineața, când mă trezesc, încep imediat să plâng pentru că mă doare, totul.

Cred că trecutul meu și greșelile mele, asta este ceea ce mă împinge în depresie. Un medic îi dezvăluie apoi Selenei că durerea ei a pornit de la o suprapunere a lupusului și a miozitei, deoarece aceasta provoacă dureri și slăbirea mușchilor. Medicul continuă să îi prescrie o altă doză de Rituxan, care este un medicament intravenos care ar putea să o scape de durerea articulară timp de aproximativ un an sau cam așa ceva.

Selena a declarat: Întotdeauna mă simt mai bine când am răspunsuri, dar Rituxan a fost foarte greu de făcut ultima dată. Este vorba despre patru ore, cinci ore. Este foarte greu pentru sistemul tău la început, dar este în regulă. Fosta vedetă Disney este văzută mai târziu primind tratament într-o unitate medicală, ea dezvăluind că medicii i-au dat un medicament pentru relaxare, explicând că nu suportă să stea nemișcată.

Selena a dezvăluit în 2015 că a fost diagnosticată cu lupus și că a făcut chimioterapie pentru a-l trata. În 2017, Selena a fost spitalizată pentru insuficiență renală cauzată de lupus și a fost supusă unui transplant de rinichi – prietena ei Francia Raisa a fost donatorul. Acest lucru vine în contextul în care vedeta a dezvăluit că este puțin probabil să fie capabilă să poarte proprii copii din cauza medicamentelor pe care le ia pentru a-și gestiona tulburarea bipolară.

 

 

×
Subiecte în articol: selena gomez