x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un senator american recunoaşte că a lăsat însărcinată fiica altui senator

Un senator american recunoaşte că a lăsat însărcinată fiica altui senator

22 Feb 2013   •   07:30
Un senator american recunoaşte că a lăsat însărcinată fiica altui senator

Pete Domenici, senator al statului New Mexico între anii 1973 şi 2009 a recunoscut, ieri, că a avut o relaţie extraconjugală cu fiica senatorului Paul Laxalt, din statul Nevada, în urmă cu mai bine de 30 de ani, aceasta rămânând însărcinată şi având un fiu.

Domenici, acum de 80 de ani, spune că a ţinut acest lucru secret pentru a respecta dorinţa mamei copilului, Michelle Laxalt, acum în vârstă de 58 de ani.

Într-o declaraţie scrisă, Domenici spune că recunoaşte public aceste fapte pentru că a primit semnale că ele vor fi oricum dezvăluite. Domenici are alţi opt copii cu actuala soţie, Nancy.

"Acţiunile mele din trecut au rănit şi dezamăgit soţia şi copiii mei. Pentru acest lucru sunt numai eu responsabil. Familia mea ştie de aceste fapte de câteva luni. Mi-am cerut scuze pe cât am putut, iar soţia mea şi cu mine am trecut peste această încercare şi avem acum o relaţie şi mai apropiată. Îmi cer scuze şi faţă de cetăţenii din New Mexico, pe care îi rog să-mi ierte rătăcirea din viaţa personală", spune Domenici.

"Decât să-i las pe alţii să dezvăluie lucruri despre viaţa mea privată, am decis să fac eu această declaraţie, fiind silit de circumstanţe", a mai spus Domenici, fără să dea alte detalii.

Michelle Laxalt, fiica fostului senator şi apoi guvernator al statului Nevada, Paul Laxalt, a dat la rândul ei o declaraţie în care spune că decizia de a avea copilul i-a aparţinut şi nu a avut nicio pretenţie de la Domenici.

"Am ales să păstrez sarcina, deşi aveam şi alte opţiuni. De asemenea, am ales să cresc singură copilul", a spus Michelle Laxalt, adăugând că relaţia cu senatorul a fost "o eroare de o noapte".

"Singura interacţiune pe care am mai avut-o cu tatăl copilului a fost atunci când i-am spus care este decizia mea. De asemenea, l-am rugat să fie disponibil dacă motivele medicale o vor impune şi i-am cerut ca totul să rămână între noi", a mai spus Michelle Laxalt. 

×
Subiecte în articol: senator sua scandal sexual paternitate