x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Sfaturi pentru cei singuri de Valentine's Day de la o viitoare printesa!

Sfaturi pentru cei singuri de Valentine's Day de la o viitoare printesa!

14 Feb 2018   •   08:53
Sfaturi pentru cei singuri de Valentine's Day de la o viitoare printesa!

Fosta actriţă americană Meghan Markle se pregăteşte de nunta cu prinţul Harry, dar viitoarea ducesă de Sussex nu a avut mereu noroc în dragoste: în 2015, ea dădea sfaturi pe blogul său pentru cei singuri si fără parteneri de Valentine's Day.

 

"Valentine's Day nu inseamna decat povestiri cu final fericit, Cupidoni, lebăde de ciocolată, trandafiri şi inimioare de zahăr. Este puţin descurajant. Sunt cupluri care se răsfaţă, dar sunt si multi care îşi îneacă singurătatea într-o cutie de îngheţată de iaurt. Dar nu trebuie să fie aşa. Cred că poţi să fii propriul tău Valentine", scria, pe atunci, cea care urmeaza sa devina soţia prinţului Harry.

Deşi acum ea sărbătoreşte Valentine's Day în compania viitorului ei partener de viata, în urmă cu trei ani, când era o actriţă cvasi necunoscută, Meghan "alerga de nebună pe străzile din New York", bând cockteiluri şi mergând la cumpărături.

"De Valentine's Day voi fi cu prietenii, voi străbate străzile din New York, probabil bând un cocteil ciudat de culoare roz şi voi sări peste cornetele de îngheţată cu noii mei pantofi pe care mi i-am facut singură cadou, dar am muncit din greu şi nu voi aştepta să-mi dăruiască nimeni lucrurile pe care mi le doresc şi pentru că vreau să mă tratez pe mine însămi aşa cum îi tratez pe cei pe care îi iubesc", scria tanara pe blogul ei.

Acum, indemnurile ei sunt urmate de cei care nu au un partener, chiar dacă vin din partea unui viitor membru al familiei regale. "În definitiv, fie că ai pe cineva special, eşti cu prietenii sau singur, încearcă să fii bun cu tine însuţi. Să te iubeşti, să te preţuieşti şi să te sărbătoreşti. Să fii propriul tău Valentine. Pentru că meriţi", încheie fosta actriţă.

AGERPRES

×